Onze kinderen gaan naar Sportstuif Eindhoven Strijp.
We zijn erg blij met de positieve en proactieve instelling van de begeleiding.
Buiten zijn en bewegen staan voorop bij deze Sportstuif. Altijd.
Voor ons bewijst Maartje (+team) iedere keer dat BSO plezier en energie oplevert als je het met passie doet.
Ga zo door!
Maarten en Femke

Maarten van Beugen Maarten van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

 Een minitoernooi, het Safarispel en Beat the card in week 14-2023

Maandag 3 april

Dat was een verrassing! Er stonden opeens twee zitbanken bij ons op de locatie! Daar hebben wij goed gebruik van gemaakt! Even lekker bijkomen na school met een Donald Duck pocket op de bank of even gezellig bijkletsen. Niet alleen fijn voor de kinderen maar ook voor ons 😊 Nadat wij genoeg gechilld hadden en lekker fruit hadden gegeten was het tijd om buiten lekker actief te zijn. Vandaag werd er Annemaria Koekoek gespeeld. Heerlijk met het zonnetje op ons gezicht. En wat konden de kinderen goed stilstaan!  Daarna eens kijken hoe goed de kinderen een hoepel samen kunnen verplaatsen zonder de handen te gebruiken. Soms ging het goed en soms iets minder goed, maar lachen dat was het zeker! Er werd ook heel fanatiek meegedaan met Mastermind 2.0. In groepjes hebben de kinderen  verschillende opdrachten uitgevoerd. Er kwamen jumping jacks en sit-ups voorbij, er werd opgedrukt en het planken kon natuurlijk niet ontbreken. Als de kinderen de opdrachten goed hadden uitgevoerd kregen ze een cijfer en dit moest een code vormen. Was deze niet goed dan moesten de opdrachten opnieuw uitgevoerd worden totdat de code wel goed was.

Dinsdag 4 april

Vandaag hebben wij ballontennis gespeeld. Het waaide buiten een beetje hard dus we hadden de ballon vast gemaakt aan het racket.  Daarna gingen wij eens kijken hoe vaak wij de ballon met het racket konden raken. Om het nog moeilijker te maken liepen de kinderen met racket en bouncende ballon ook nog eens van pion naar pion.  Daarna waren de kinderen een beetje moe dus gingen wij al liggend naar de wolken kijken, de ogen gingen dicht.  is kijken hoelang ze stil konden liggen. Dat ging verrassend goed! Ondertussen werd er ook een Minitoernooi gespeeld.  In tweetallen werden er verschillende wedstrijdje voetbal, basketbal of hockey gespeeld. Daarna was het nog tijd om de paaseieren te zoeken die verstopt lagen. Toen die allemaal gevonden waren kregen wij twee heerlijke paaseitjes of een koekje om op te eten. 

Woensdag 5 april

Wat een heerlijke dag hebben wij gehad. Het weer was zo fijn dat wij vandaag zelfs de tekentafel buiten hebben gezet. Dafne kreeg de schoonmaakkriebels en heeft heel het materiaalhok uitgeruimd, schoongemaakt, een nieuwe kast samen met wat hulp van de kinderen in elkaar gezet en weer ingeruimd. Nu gaan we er samen voor zorgen dat het zo opgeruimd blijft. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en de tijd vloog voorbij. Het was tijd om de activiteit voor vandaag te gaan doen.  Met dit heerlijke weer was het tijd om op safari te gaan en dit deden wij door het safarispel te spelen.Er waren vier vlakken en de kinderen werden in drie groepen verdeeld. De olifanten, leeuwen en de giraffen. In het midden stond de jager die de kinderen probeerde te tikken. Niels riep een groep op en deze moest naar het lege vlak rennen. Lekker veel actie vandaag. Op naar nog meer zonnige dagen.

 

 

Donderdag 6 april

April doet wat die wil, en  dat hebben wij vandaag gemerkt. Na de zonnige middag van gister kwam er vandaag  weer veel regen uit de lucht.  Toch zijn wij buiten even gaan rennen, want na een dag op school hebben de kinderen super veel energie en dat kunnen ze het beste buiten kwijt.  Daarna was het tijd voor twee verschillende activiteiten.  Er werd limonadepong gespeeld, wie lukt het om een pingpongbal in de beker te gooien? Ook werd er in tweetallen een parcours gelopen. Elk tweetal kreeg 2 stokken en moest al zigzaggend een bal van de ene kant naar de andere kant krijgen geklemd tussen de stokken of al liggend op de stokken. Na één bal hadden wij het idee dat het ook wel kon met twee ballen. Het ging zo goed dat er op het einde zelfs drie ballen werden gebruikt! 

Vrijdag 7 april

En voor je het weet is het alweer vrijdag. De laatste dag voordat het lange Paasweekend begint. Vandaag waren wij in de ochtend al open want basisschool Theresia en ’t Slingertouw hadden een studiedag. Er is weer veel getekend en gebouwd met de lego, daar krijgen de kinderen geen genoeg van. Niels en Jelle hadden een speurtocht uitgezet met sportieve opdrachten en de kinderen hebben deze met veel plezier uitgevoerd. Daarna hebben ze geluncht en voordat we het wisten werden de andere kinderen alweer van school gehaald.

In de middag hebben wij  het spel Beat the card met drie verschillende teams gespeeld.  Één voor één rent iemand van elk team naar het midden, pakt een kaart en rent snel terug naar het eigen team. Op de kaart staat een cijfer en zo vaak moet er overgegooid worden met de bal. Lukt dit? Dan verdien je punten, valt de bal? Dan tellen de punten niet mee.  Na het spel werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was het tijd voor een welverdiend lang Paasweekend!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches